Vanaf 1 Oktober 2017 Officieël Importeur

Vanaf 1 Oktober 2017 zijn wij officieël de verdeler voor SALLER in Nederland. Wij danken Richard en Heiko Saller voor het vertrouwen wat zij in ons hebben. Wij zullen de markt actief gaan benaderen zodat de naam SALLER snel ingeburgerd gaat worden in Nederland. Het concept van SALLER is simpel, namelijk het rechtstreeks beleveren van Clubs, Verenigingen, Scholen, instellingen enz. Zonder tussenkomst van de tussenhandel (Sportzaken). Binnenkort hopen wij de Aller eerste Showroom van SALLER wereldweid te openen in Volkel.

Commentaren

  1. geweldig dat jullie helmond-sport aan kleden collectie ziet er geweldig mooi uit

    1. Peter, dank voor je reactie we gaan er iets moois van maken dat kan ik je vertellen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *